Ценовник

Villa Todorov нуди ноќевања во трокреветни студија и четири креветни апартмани.
Располагаме со 4 трокреветни студија и 4 четирикреветни апармани со вкупен капацитет од 32 легла.


Цена по особа за групи: ноќевање со вклучен доручек и вечера = 28 €