Контакт

Искористете ја формата подоле доколку сакате да не контактирате преку нашата е-пошта.
Нашиот е-маркетинг тим ќе ве контактира во најкраток можен рок.

Име*

E-mail*

Телeфон


Полињата означени со * се задолжителни!
Телефони за контакт

Доколку имате било какви прашања персоналот на Villa Todorov ви стои на услуга 24/7. За информации и резервации ве молам контактирајте не на маил:

  • todorovm4@gmail.com
Контакт
  • моб: 071 611 062
  • моб: 075 632 335