MacedonianEnglish
Вилата е отворена за посетители. Контакт и резервации: 075 218 032
  • Промотивни цени, ве молиме контактирајте не за повеќе информации
Моментално има 27 слободни легла
Рекоа за нас
Трајче Петров: Како љубител на зимските екстремни спортови бев пријатно изненаден од вила Тодоров која својот раскошен ентериер и прекрасниот поглед од Кожуф планина го плени моето срце.
Зошто вила Тодоров?
  • Широкопојасен бежичен интернет
  • Сателитска телевизија во сите апартмани
  • Врвна кујна и голем избор на јадења
  • Сопствени луксузни тоалети
  • Прекрасен поглед од Кожуф планина